پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ۰۳ - May 9, 2024

آخرین اخبار

پر بیننده ها

کدخبر : 697
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۸:۱۱

الکربلایی: خروج از وضعیت فاجعه بار کشور با گرفتن مواضع قهرمانانه و مبارزه با فساد امکان پذیر است

نماینده ی حضرت آیت الله العظمی سیستانی در کربلا تاکید کرد: خروج از وضعیت فاجعه بار کنونی کشور و برآورده کردن خواسته های مردم مبنی بر ایجاد ثبات، امنیت و شکوفایی در کشور، با گرفتن موضعی قهرمانانه در عرصه نبرد با تروریست های داعشی امکان پذیر است.
به گزارش شفقنا به نقل از فرات نیوز؛ شیخ مهدی کربلایی در خلال خطبه های نماز جمعه کربلا- که در صحن مطهر حرم امام حسین(ع) برگزار شد- تاکید کرد: ضروری است سازمان های امنیتی و مدنی دولت از وجود فاسدین پاکسازی شود، هر چند این افراد در پست های بالایی حضور داشته باشند.
کربلایی در ادامه گفت: امروز باید به ارتش و حامیان آن، از نیروهای مردمی گرفته تا عشایر و نیروهای پیشمرگه کرد، بابت پیروزی های دلچسبی که در آزادسازی بخش اعظمی از شهر بیجی و شکستن محاصره ی پالایشگاه این شهر داشتند زنده باد و دست مریزاد گفت. این رزمندگان شجاع مستحق تکریم و بزرگداشت می باشند و از دیگر موفقیت های آنان می توان به آزادسازی جلولاء و ایستادگی در انبار و رمادی اشاره کرد.
وی افزود: همبستگی ملی، که صفوف رزمندگان ارتشی و بسیجی، عشایر و پیشمرگه نمادی از آن است شامل تمامی اقشار مردمی می شود و پشتوانه ی آن احساس قوی مسئولیت ملی در نزد همگان است. همه ی مردم در صفی واحد پیش روی تروریست ها ایستادند و برای حمایت از کشور، مقدسات، و جان و مال و ناموسشان جانانه دفاع کردند.
خطیب جمعه ی کربلا در ادامه گفت: اگر قهرمانی ها، جان فشانی ها و اراده ی پولادین رزمندگان در دفاع از ملت- با خلوص نیت- نبود امروز وضعیت اسفناک تری در انتظار عراق بود. آنان با از خودگذشتگی و کنار گذاشتن منافع شخصی و پست و مقام، تنها برای یک هدف که همانا دفاع از کشور بود جنگیدند.
وی گفت: این پیروزی ها درس بزرگی به گروه های سیاسی، احزاب و رهبران کشور داد. وقت آن رسیده است که سیاستمدارن و کلیه ی کسانی که در سازمان های حکومتی پست و مقامی دارند از این پیروزی ها درس بگیرند و فداکاری های رزمندگان را چراغ راه خود قرار دهند چرا که آنان مثالها و الگوهایی زنده برای تمامی مردمان هستند و در کتاب ها و داستانها نباید به دنبال آنها گشت.
کربلایی با بیان اینکه خروج از وضعیت اسفبار کنونی کشور، مبارزات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و خدماتی را می طلبد تاکید کرد: زمانی کشور از بحران خارج می شود که زمام امور را افرادی پاکدست و عاشق خدمت رسانی به عهده گیرند، افرادی که به منافع شخصی و حزبی نمی اندیشند و همه ی مردم احساس مکنند آنان مسئولیت پذیر هستند، مسئولیت ملی واحد در برابر کشور و مردم و اندیشیدن به این که ما در کلیه ی میدان ها پیروزیم.
وی خاطرنشان کرد: همه ی ما از اعضای دولت گرفته تا پارلمان و قوای سیاسی و جناح های دینی، رسانه ای و فرهنگی مسئولیم تا از روند این پیروزی ها محافظت کنیم و این مساله تنها با استمرار حمایت های معنوی از تمامی رزمندگان و تقویت حمایت های لوجستیکی از آنان با سلاح و مهمات امکانپذیر است.
وی تاکید کرد: ضروی است از تعمیم اتهامات بخشی از رزمندگان مبنی بر انجام اقدامات غیرقابل قبول در مناطق جنگی اجتناب شود. این اقدامات به کلیه ی رزمندگان قابل تعمیم نیست چرا که بیشتر آنان با انگیزه ی دفاع از وطن و مقدسات پای به میدان جنگ نهاده اند و هدف آنان فداکاری و ایثار است. آنها خانواده های خود را در معرض رنج و سختی قرار داده اند بدون آنکه از متاع ناچیز دنیا چیزی طلب کنند. مقتضی است اقداماتی نابهنجار که در برخی مناطق رخ داده است و ممکن است چهره ی رزمندگان را زشت جلوه دهد فورا مورد رسیدگی قرار گیرد تا زمینه برای قانون شکنی دیگران مهیا نشود.
کربلایی گفت: بارها بر حرمت تعرض به جان و مال و ناموس هموطنان از هر فرقه و دین و مذهبی که باشند تاکید کرده ایم. بار دیگر بر ضرورت حفاظت از اموال شهروندان در مناطق متروکه جنگی تاکید می کنیم و می گوییم که هیچ کس اجازه ی دست درازی به آنها را ندارد.
نماینده ی آیت الله سیستانی همچنین بر ضرورت پاکسازی نهادهای حکومتی از افراد فاسد پافشاری نمود و گفت: امروز برای همگان آشکار شده است که قسم اعظم بدبختی های کشور از گسترش فساد در دستگاه های دولتی است و فسادهای ریز و درشت هر یک به اندازه ی خود در این بدبختی سهم دارند. ما نیازمند همکاری همگان به ویژه گروه های سیاسی برای توقف روند این آفت هستیم و فساد شبه قانونی باید برچیده شود، علی الخصوص آن قسم که موجب اعطای حقوق، امتیازات و مسائلی از این دست بدون هیچ توجیه قانونی می گردد و تنها به رضایت احزاب و گروه های سیاسی و یا مزدوران و جیره خواران منجر می شود.
محور پایانی سخنان کربلایی را زیارت اربعین حسینی تشکل می داد. وی در این باره گفت: با نزدیک شدن زیارت اربعین و گردهمایی میلیون ها تن از محبان امام حسین(ع) همکاری مردم با دستگاه های امنیتی بسیار ضروری است. در عین حال از مسئولان زحمت کش امنیتی می خواهیم تا مشقت های زائران عزیز را- که از راهی دور برای زیارت به عراق آمده اند- درک کنند و از حجم تفتیش آنان بکاهند و با زبانی نرم و ملایم با آنان سخن بگویند.
وی همچین به مسئولین فرودگاه و مرزبانی توصیه کرد تا اقدامات پذیرش زائران غیرعراقی را تسهیل نمایند تا آنان به آرزوی خود که همانا زیارت امام حسین(ع) است برسند و پس از پیمودن هزاران کیلومتر راه دست خالی به کشورشان برنگردد.

5

برچسب ها :
دیدگاه شما


6 − = سه